IAA Young Professionals caută noi membri care să-și pună cariera pe fast forward

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria MarCom din România, lansează campania de recrutare dedicată tuturor pasionaților de marketing și comunicare care își doresc să-și pună cariera pe fast forward. IAA Young Professionals România este câştigătoare a 6 premii internaţionale IAA Inspire Young Leader şi a fost desemnată de trei ori cea mai bună filială Young Professionals din lume (în 2016, în 2018 și în 2020).

Asociația își deschide porțile atât pentru studenții care doresc să-și exploreze potențialul creativ, dar și pentru profesioniștii din marketing și comunicare care doresc să contribuie la dezvoltarea industrie de MarCom. Înscrierile se fac până la data de 28 februarie prin completarea formularului disponibil aici.

„2020 a fost un an in care mulți studenții și-au pus planurile de dezvoltarea a carierei pe hold, în contextul în care rata angajărilor a scăzut cu aproximativ 40%. Nu le putem promite că vor găsi un job dacă intra în YP (chiar dacă am creat în perioada asta rubrica #JobAlert în comunitatea noastră), dar îi putem ajuta să își îmbogățească CV-ul cu experiența relevantă în industria de MarCom. În YP pot propune concepte creative pe care le pot implementa sub îndrumarea seniorilor din organizație, pot experimenta diverse funcții și poziții în cadrul proiectelor noastre care îi pot ajuta sa își dea seama ce le place și ce nu și, nu în ultimul rând vor face parte dintr-o comunitate activă și creativă care îi poate stimula și le poate deschide noi perspective. Îi așteptăm cu drag la interviu.a declarat Iulia Niculae-Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România și Vicepreședinte IAA Young Professionals pentru IAA Global.

Avantajele membrilor IAA Young Professionals:

  • Dezvoltare personală şi profesională
  • Networking cu profesionişti marcomm din România şi din străinătate
  • Personal branding
  • Un plus în CV-ul personal
  • Existența unui cadru general în care fiecare îşi poate crea propriile beneficii
  • Reduceri la evenimentele și acțiunile IAA România (ex. Școala IAA, conferințe, seminarii)
  • Acces la evenimentele și acțiunile IAA Young Professionals
  • Acces la traininguri personalizate dedicate exclusiv membrilor

Înscrierile se pot face prin completarea formularului IAA Young Professionals.