Seara YP: Instrumente practice pentru comunicarea ONG-urilor

După doi ani plini de atât de multe evenimente ecosistemul MarCom s-a schimbat. Un nou „normal” se conturează și trebuie să începem să ne adaptăm acestui context. Astfel, pe 20 septembrie, îți dăm întâlnire, online, la o nouă Seară YP dedicată ONG-urilor. Aici vrem să aflăm ce a funcționat sau ce instrumente ar putea să aplice organizațiile în comunicarea lor de zi cu zi. Și pentru a fructifica discuția la maximum am reunit specialiști în marketing și comunicare dar și reprezentanți ai ONG-urilor.

Seara YP: Instrumente practice pentru comunicarea ONG-urilor va avea loc de la ora 17:00. Specialiști în marketing și comunicare și reprezentanții ONG-urilor te așteaptă pe platforma Eventmix.

Într-o piață suprasaturată de informație, este important ca ONG-urile să rămână vocale și relevante publicului țintă, folosind în același timp tool-urile cele mai eficiente pentru nișa lor. La Seara YP: Instrumente practice pentru comunicarea ONG-urilor, vrem să aducem în lumină exemple de „așa da” și să descoperim care sunt cele mai bune metode de comunicare pentru ONG-uri.”

Sabrina Dobrescu Președinte IAA Young Professionals România.

Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), Anamaria Hâncu (Let’s do it Romania), Andreea Dumitrescu (SOS Satele Copiilor) și Călin Biriș (Online Mastery) sunt cei patru speakeri ai evenimentului. Alături de ei, vor fi prezenți: Laura Vasile (SOS Satele Copiilor), Laurențiu Pop (Eventmix) și Sabrina Casandra Dobrescu. Sabrina este și cea care va modera întreaga discuție.

În timpul evenimentului, fiecare invitat va avea la dispoziție 15 de minute pentru prezentare. Imediat după vor avea 10 minute pentru sesiunea de întrebări și răspunsuri. La final se vor organiza și sesiuni de networking alături de fiecare speaker.

Înscrierile se fac gratuit, completând acest formular. 

Ne vedem pe 20 de la 17!

Și până atunci nu uita că pentru o comunicare eficientă, indiferent de domeniu, este important:

💻să fii informat! Și IQAds îți aduce mereu cele mai fresh informații din MarCom.

⚡️să nu uiți de pauze! Când pofta dictează, Tazz livrează.