Lansăm campania de recrutare: Looking for the next professionals! Tu ești unul dintre ei?

Lansăm campania de recrutare Looking for the next professionals! prin care ne propunem să selectăm tinerii pasionați de marketing și comunicare pentru a face parte dintr-o echipă recunoscută la nivel global.

IAA Young Professionals România este câştigătoare a 6 premii internaţionale IAA Inspire Young Leader şi a fost desemnată de două ori cea mai bună filială Young Professionals din lume (în 2016 și în 2018).

Campania de recrutare se va desfășura în perioada 8-26 iunie 2022 și se adresează tinerilor ce activează în domeniul marketing-ului și comunicării sau sunt pasionați de acest univers și își doresc să arate tuturor că sunt profesioniști și pot aduce o schimbare în bine industriei. Locurile sunt deschise pentru studenți și tineri cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

Anul acesta campania de recrutare se va desfășura concomitent și în hub-urile regionale IAA YP deschise la Cluj și Iași. Înscrierea se realizează prin completarea acestui formular.

Avantajele membrilor IAA Young Professionals:

  • Dezvoltare personală şi profesională
  • Networking cu profesionişti MarCom din România şi din străinătate
  • Personal branding
  • Un plus în CV-ul personal
  • Existența unui cadru general în care fiecare îşi poate crea propriile beneficii
  • Reduceri la evenimentele și acțiunile IAA România (ex. Școala IAA, conferințe, seminarii)
  • Acces la evenimentele și acțiunile IAA Young Professionals

Aplică aici pentru locația dorită:

https://bit.ly/TheNextProfessionals

Chapterul IAA Young Professionals România este unul dintre cele mai active şi creative din lume,  câştigând premiul de cea mai bună filială YP din lume, două ediţii consecutiv. De asemenea, în 2018, Ivona Băbărelu și Andrei Țigănaș au fost premiaţi la categoria Young Leader în cadrul Conferinței Globale IAA – Creativity4Better, iar în cadrul Galei Internaţionale IAA Global ”Creativity Can Change The World” din 2017 de la Bucureşti, Iulia Niculae – Cuciurean şi Claudiu Petria au primit premiul “IAA Young Leader Award”.  În 2016 IAA Young Professionals a primit distincţia ”The Inspire Award pentru excelenţă”, iar în 2015, Ioana Marzac-Sigarteu şi Nicoleta Deliu au fost premiate la categoria Young Leader în cadrul Galei de premiere IAA Inspire Awards de la Londra.