Civic Vox

[vc_row][vc_column]

Civic Vox

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De multe ori, proiectele derulate de ONG-uri nu ajung suficient de cunoscute din cauze unei lipse de comunicare adecvate. De aceea, inițiative foarte importante care contează pentru societate nu sunt susținute suficient, nici de către societatea civilă, dar nici de către potențiali sponsori.

Fie că ești președinte, responsabil de comunicare sau doar membru activ al unei organizații non-guvernamentale, te așteptăm la Civic Vox, unde vei avea șansa de a sta față în față și de a discuta cu persoane care activează în zona non-profit, dar și cu reprezentați din mediul de business, care îți vor împărtăși din secretele lor pentru a comunica mai eficient.

De asemenea, ONG-ul pe care îl repreziți are posibilitatea de a înscrie un proiect pe care dorește să-l deruleze în viitorul apropiat. În urma unei selecții, organizațiile finaliste vor fi premiate și vor beneficia de o strategie de comunicare elaborată de IAA YP prin care își vor putea promova proiectul sau organizația.

Te așteptăm sa dăm voce cauzei tale!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”10″ style=”load-more” items_per_page=”9″ grid_id=”vc_gid:1453052401487-cff90978-7f88-7″ taxonomies=”12″ btn_add_icon=”true”][/vc_column][/vc_row]