2 din cele 5 premii IAA Inspire Young Leader Award ajung în România

IAA Young Professionals România este chapter-ul YP cu cele mai multe premii IAA Young Leader Award 2017, acordate în cadrul Galei Internaționale IAA Global ”Creativity Can Change The World”. Iulia Niculae, Președinte IAA Young Professionals, și Claudiu Petria, fostul Director de Proiecte IAA Young Professionals, au primit distincțiile “IAA Young Leader Award”.

Premiile “IAA Inspire Awards” se acordă pentru viziunea, realizările și dedicarea pe care membrii IAA le pun în slujba industriei de marketing și comunicare pe plan local și global. Iulia Niculae și Claudiu Petria au primit recunoaștere pentru activitatea lor în cadrul IAA Young Professionals, contribuind la dezvoltarea tinerilor din industrie.

”Sunt bucuroasă că IAA Young Professional România demonstrează, din nou, că are tineri capabili și hotărâți, că de aici pornesc proiecte cu impact și că putem să devenim model pentru regiune. Este minunat să văd cât de mult a crescut asociația în doar 10 ani de activitate. Îmi amintesc că acum 9 ani, când am intrat eu în YP, organizam petreceri pentru a socializa cu oamenii din industrie. Astăzi avem o serie de proiecte care au ajuns la a 7-a ediție, cum este cazul CompetițIAA, umplem săli de tineri profesioniști și avem invitați din zona internațională. Avem o industrie plină de potențial și tineri foarte pasionați, iar noi le vom acorda în continuare încrederea noastră și cadrul pentru a se dezvolta.”, spune Iulia Niculae, președinte IAA Young Professionals România.

“Am intrat în YP la câteva luni de la primul job în agenție. Și aici am avut parte de foarte multe oportunități. În timp ce dezvoltam proiecte pentru tinerii din marcom, am crescut împreună cu colegii mei și ușor, ușor, am ajuns ca noi să reprezentăm industria, să dezvoltăm proiecte împreună și în afara agenției. Se pare că toată această muncă a ajuns să se transforme într-un premiu, pe care mă bucur că am reușit să îl aduc în dreptul României.” a adăugat Claudiu Petria, fost Director de Proiecte în cadrul IAA Young Professionals România.

Alături de cei doi, au primit premiul IAA Young Leader și Hasnaa Rkhami (SUA), Victoria Ryan (UK) și Ljubica Vukčević (Serbia).

Primele premii IAA Young Leader au fost aduse în România de către Ioana Sigarteu și Nicoleta Deliu în 2015. De altfel, pentru perioada 2014-2016, IAA YP România a fost desemnat cel mai bun chapter Young Professionals din lume, distincție primită pentru rezultatele deosebite ale programelor și proiectelor derulate în beneficiul tinerilor din țara noastră. IAA Young Professionals Chapter Excellence Award se acordă o dată la doi ani.