Proud YP: Cătălina Leancă – „Ceva mai mult echilibru, e binevenit”

 1. asl pls

Cătălina sau simplu, Cătă, 24 ani, origini: Muntenia & Moldova, domiciliu: București.

 1. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Perseverență, ambiție și spirit pozitiv

 1. Care este principalul tău defect?

Dorința de a face prea multe. Uneori se adună o cantitate prea mare și ajung aproape să clachez. Ceva mai mult echilibru, e binevenit. 

 1. Care este motto-ul tău?

Totul are un sens în final. Chiar și o lovitură, este menită să apară pentru a construi omul puternic de mai târziu. Keep going and enjoy your life!

 1. Care sunt eroii tăi preferați din marcomm?

Îmi este greu să nominalizez. Consider că fiecare are ceva aparte în felul lui. Totodată cu singuranță sunt și unii nedescoperiți momentan. Cumva de la fiecare se poate învăța câte ceva, astfel fiecare în modul lui poate fi un mic sau mare erou.

 1. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

Campania de Valentine’s Day realizată de Burger King. Practic au provocat toate brandurile la un concurs de creativitate. Genial. 

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un Brand Manager?

Creativitatea și modul în care acesta reușește să se transpună în pielea publicului țintă. 

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un om de creație?

Inovarea sau chiar aducerea la viață a ceva din trecut având o nouă înfățișare adaptată la mediul actual.

 1. Care este super puterea ta?

Capacitatea de a duce la bun sfârșit orice, chiar și în situații limită, atunci când reprezintă întocmai ceea ce îmi doresc. Încăpățânarea și ambiția joacă roluri cheie în aceste situații.

 1. Ce hobby-uri ai?

Pot spune că sunt ușor travel addicted, consider acest mod de ați petrece timpul o hrană pentru suflet. Pe lângă asta, îmi place să fac sport, să mă plimb cu rolele, iar iarna să experimentez noi căzături cu placa (sunt încă în perioada de inițiere).

 1. Daca ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Având o atracție pentru călătorit, mă pasionează oarecum și domeniul turismului. Un vis este să am propriul meu spațiu de cazare și de activități, ceva mai diferit. Este un vis ce în fapt pe zi ce trece devine un scop, cu puțin noroc și ceva mai multă ambiție și muncă, cu siguranță, și realitate.

 1. Unde ți-ar placea să trăiești și de ce? 

Într-un loc liniștit și civilizat, în care să simt bucuria de a ieși din casă. În România, aș opta pentru o zonă la țară unde mereu mă încarc de energie și motivație, asta în eventualitatea în care fi mai multe posibilități. În afară, țările nordice consider că ar fi potrivite sau Elveția pentru peisajele absolut superbe. Consider că cel mai important este să simți cum te conectezi cu locul respectiv, mai departe, restul vin de la sine. 

 1. Ce apreciezi cel mai mult la prietenii / colegii / oamenii din jurul tău?

Apreciez mult oamenii sinceri, naturali, cei care sunt exact așa cum sunt ei, fără a încerca să pară diferiți. Totodată, respectul îl consider esențial și îl apreciez în orice relaționare. 

PS1.: Imposibilul este posibil?

Da, este. Atâta timp cât tu crezi și îți dorești lucrul respectiv, imposibilul devine posibil.

PS2: Care a fost cea mai lunga sedinta la care ai participat?

O seara minunată, la munte, când mulți s-ar fi așteptat să petrecem până în zori. O ședință-trainning-tranziție, de pe la ora cinei până la răsărit. Unic răsărit. 

PS3: Trei chestii care ai vrea să dispară de pe Pământ?

Oamenii lipsiți de scrupule, politicienii incapabili și virusul care ne-a acaparat viețiile.