Participa la a 2-a editie a evenimentului Business^Girls!

Inspire Group vine in intampinarea sustinatorilor diversitatii cu cea de-a II-a editie a evenimentului Business^Girls. Cele mai noi date de la Registrul Comertului si Ministerul de Finante, analizate de KeysFin, arata ca nu mai putin de 217.400 de femei sunt implicate in prezent in afaceri, in calitate de actionari majoritari la societati comerciale active pe piata romaneasca.

In mediul de afaceri local exista un numar mai mare de manageri femei decat in majoritatea tarilor europene, chiar si in industriile percepute ca fiind ale barbatilor. Se remarca o incercare a romancelor de a depasi statutul de mama, sotie, casnica si o dorinta de a evolua profesional, de a se implica in domeniul antreprenorial precum si o intelegere mai profunda a conceptului de diversitate din partea companiilor.

Intr-o lume a barbatilor, pentru a obtine succesul, femeile tind sa imprumute foarte multe dintre atributele culturii masculine, cum ar fi: inclinatia catre riscuri, orientarea spre rezultat si capacitatea de a lua decizii rapide. In ceea ce priveste rolurile manageriale, acestea se bazeaza pe interactiune si gestionare umana, iar elementele esentiale sunt chiar pastrarea calitatilor feminine si a autenticitatii. Capacitatile precum intuitia, echilibrul, flexibilitatea, creativitatea si gestionarea relatiilor interpersonale sunt calitati de care o femeie trebuie sa fie constienta, pe care sa le dezolte si mai ales sa le puna in aplicare chiar daca face parte dintr-un mediu de afaceri predestinat barbatilor.

Pe 16 iunie, la WeLoveDigital – Unirii, incepand cu ora 9.30, ai intalnire cu femei din managementul de top al unora dintre cele mai cunoscute companii din Romania, discuti cu modele feminine care au imbinat cu succes planul profesional cu cel personal si afli impresii din perspectiva masculina despre diversitatea in mediul business.

“Prin ce se diferentiaza femeile manager?”, “Care sunt calitatile pe care o femeie ar trebui sa le aiba pentru a reusi in mediul de afaceri?”, „Cum sa iti pui amprenta personala in cariera profesionala?” si „Cat de importanta este diversitatea pentru succesul companiei?” sunt doar cateva dintre intrebarile la care ne vor raspunde in cadrul evenimentului Viorica Laudescu, National Case Manager Carrefour, Adela Dan, scriitoare si publicitar cu experienta si Andrei Vulpescu, blogger cu peste 17 ani de experienta in presa.

Intra pe site-ul Business Girls pentru a vedea agenda completa si pentru a te inscrie gratuit la eveniment!