IAA Romania si IAA Young Professionals Romania au castigat competitia globala „The Inspire Award” pentru Excelenta 2016

IAA Romania si IAA Young Professionals au castigat competitia globala „The IAA Inspire Award” pentru Excelenta 2016, premiu ce recunoaste meritele filialelor care au contribuit cel mai mult la indeplinirea obiectivelor organizatiei in perioada 2014-2016. La competitie se inscriu filiale din toata lumea si sunt jurizate de seniori ai asociatiei din toate cele cinci regiuni ale globului.

Premiul a fost decernat la Cannes, la intalnirea globala a membrilor IAA de catre Faris Abouhammad – Presedintele Global al IAA din perioada analizata in competitie.

„Programele derulate de organizatiile romanesti IAA Romanian Chapter si IAA YP Romania sunt modele care pot fi replicate in alte tari. Ii felicit pe Mihai Birsan si Ioana Sigarteu, presedintii celor doua organizatii din perioada 2014-2016 pentru implicarea lor. Sper ca in viitor, tot mai multi membri din organizatiile romanesti sa aiba un rol activ la nivelul global al IAA”, a spus Faris Abouhammad, cel care a fost presedinte global al IAA pana ieri.

„The IAA Inspire Award” este o competitie interna a IAA Global ce premiaza, la fiecare doi ani, cele mai active si creative filiale IAA din lume. Competitia la care participa filialele de seniori IAA Chapters are o istorie care incepe in 1957. De anul acesta, s-a organizat separat o competitie pentru filialele de tineri – IAA Young Professionals, criteriile si modul de evaluare a performantelor fiind diferite.

„Inscrierile sunt jurizate luand in calcul modul in care organizatia contribuie la indeplinirea obiectivelor stabilite si rezultatele din anii anteriori. Fiind o competitie globala, juriul este, de asemenea, global, asa ca felicit organizatiile romanesti pentru rezultatele lor, deosebite la standarde internationale. Romania a avut scoruri mari la toate criteriile de selectie, dar au fost foarte apreciate rezultatele din educatie si cele care privesc relatia cu autoritatile”, a spus Heather Leembruggen, Presedintele IAA Australia Chapter si responsabil de IAA Global Awards.

La baza jurizarii stau 14 criterii pentru filialele de seniori si 10 pentru cele de tineri printre care: claritatea obiectivelor si a unui business plan pe perioada analizata, relatia cu membrii atat individuali cat si corporate, programele dezvoltate pentru acestia, relatia cu autoritatile precum si planul de dezvoltare si educare a profesionistilor din piata. Cele mai apreciate de catre membrii juriului global au fost Scoala IAA si rezultatele obtinute in relatia cu autoritatile pentru modificarea legislatiei cu impact direct in industrie. IAA Global are 32 de chaptere in intreaga lume.

Premiile au fost ridicate de Maria Predoiu – Presedinte IAA Romania si Ioana Sigarteu – Presedinte IAA YP Romania.