Marketing Tribe 2.0 – OF-urile din MarCom

Triburile

Au apărut odată ca niciodată rotocoale de fum şi strigăte de adunare. Aşa cum, pe vremuri, la un singur semnal se aduna toată lumea în jurul focului, anul trecut, la semnalul IAA YP Cluj, toată comunitatea de marketing s-a adunat la lansarea catalogului Marketing Tribe. De atunci, credem cu tărie că suntem Smarter By Association.

#UnimTriburile

Anul acesta evoluăm, împreună, spre Marketing Tribe 2.0 în 26 Noiembrie, de la ora 18:00 la International Ballroom din Cluj-Napoca.

Marketing Tribe 2.0

Dezbatem OF-urile

Participă la o sesiune de brainstorming în cadrul celei de a doua ediții Marketing Tribe și împreună vom găsi soluții la problemele reale cu care se confruntă agențiile, companiile, respectiv specialiștii de marketing si comunicare. Alătură-te unui panel de speakeri reprezentativi din mediul de business local și național:

Moderatorul evenimentului va fi Călin Biriș, Președintele asociației IAA YP Cluj și Digital Director în agenția Loopaa Marcom.

Vă mulțumim tuturor pentru înscriere. Pentru că am atins numărul maxim de participanți, înscrierile s-au încheiat. Vă așteptăm cu drag, miercuri, de la ora 18.00 la International Ballroom.

Te așteptăm!
Echipa IAA YP Cluj

Partener digital al evenimentuluiBanca Transilvania

SponsorSamMills Distribution

Parteneri eveniment:

Chris Nemes PhotographyCrush Wine Bar ClujLivada – Restaurant cu GrădinaInternational BallroomTransylvania CollegeLoopaaNetlogiqMSA AdvertisingLightwork StudioBusiness Ladies ClubPMA InvestPR VentureFlorariile MagnoliaLibraria AlphaJolidon Romaniabizz.club.

 

Colaboratori:

JCI ClujCapitolina City Chic HotelHotel Capitol Cluj-NapocaHotel CentralCluj HubSoimii Patriei – Cluj Napoca Ultimate Frisbee Team.

Parteneri media: 

Transilvania Business MagazineRevista BulevardRadio Napoca FMZile si Nopti Cluj-NapocaRomanian CopywriterCluj LifeConversionZelist MonitorZiua de ClujCat Costa ClujulShareClujCluj City AppProfitShareElectric Castle FestivalDispersie.