GalerIAA Antreprenorilor de visuri

Anul acesta reunim toți „Antreprenorii de visuri” sub umbrela aceluiași eveniment online: GalerIAA 2021. Dacă ai reușit ca din pasiunea sau hobby-ul tău să construiești o afacere sau știi ce formă „comercială” ar lua visurile tale, tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular sau să trimiți o fotografie sau un clip video alături de povestea ta la adresa de email: galeriaa@iaayp.ro. Vei putea să-ți vezi povestea în galeria virtuală de pe pagina de Instagram @iaa_yp. Înscrierile sunt deschise până pe 6 iunie la ora 23:59.

Tema GalerIAA de anul acesta este „Antreprenori de visuri

Profesioniștii din industrie sunt invitați să își expună pasiunea și să povestească despre afacerea visurilor lor. Fie că afacerea există într-o formă fizică sau nu, cei interesați sunt invitați să trimită povestea pe care ar vrea să o împărtășească printr-o fotografie sau un clip video completând acest formular sau la adresa de mail: galeriaa@iaayp.ro. Perioada de înscrieri va fi între 24 mai – 6 iunie, iar lucrările participanților vor fi publicate în perioada 14-27 iunie.

Ajunsă la ediția cu numărul 6, GalerIAA este o expoziție virtuală care aduce în prim-plan pasiunile și afacerile derivate din acestea ale profesioniștilor din industria de MarCom. Întregul proiect se va desfășura în perioada 24 mai-27 iunie, iar exponatele vor putea fi admirate pe canalele sociale IAA YP România, în special pe pagina de Instagram @iaa_yp.