Devino nutritionistul voluntariatului!

Acorzi atentie la ceea ce mananci? Iti doresti sa ai un impact pozitiv asupra comunitatii locale? Vrei sa participi la schimburi de experienta cu tineri din alte tari, training-uri in mediu international, dar sa si organizam impreuna in Romania astfel de evenimente?

Asociatia Start Focus cauta voluntari! Daca esti pasionat de sustenabilitate, de alimentatie sanatoasa, ei garanteaza traininguri fresh, organizari de evenimente memorabile, prieteni noi, experiente colorate – toate adunate intr-o salata non-formala.

Start Focus este una dintre asociatiile participante in proiectul Civic Vox – IAA YP da voce ONG-urilor!

Mai multe detalii despre ei mai jos:

Start Focus este o asociatie nonguvernamentala si non profit tanara, din Bucuresti, ce si-a propus sa isi indeplineasca misiunea, prin organizarea de evenimente si intrepinderea de actiuni, conduse de urmatoarele valori:

  • sustenabilitate
  • leadership
  • colaborare
  • dezvoltare personala
  • cultura.

Viziunea Start Focus: un viitor sustenabil si o societate in care drepturile omului sa fie respectate.

Misiunea Start Focus este de a creste implicarea tinerilor in activitati sustenabile, dezvoltarea lor personala prin colaborare si implicare locala si internationala si facilitarea constientizarii de catre acestia a drepturilor omului.

Printre activitatile asociatiei de pana acum se numara prezentari in licee(drepturile omului, alimentatie), sesiuni de jocuri, concepere si organizare de proiecte sustenabile locale, nationale si internationale, activitati de fundraising non corporatist, gatitul alaturi de copii si tineri pentru cresterea constientizarii asupra alimentatiei.

Abia asteptam sa te cunoastem si sa ne convingi ca esti nutritionistul Voluntariatului. Completeaza acest formular.