CompetitIAA 9 începe aici

Lumea inovației!

Pe locuri, fiți gata, start! Să înceapă CompetițIAA! Adună-ți echipa și explorează teritoriile nedescoperite din lumea MarCom-ului.

Anul acesta CompetițIAA prinde o nouă formă: Lumea inovației. Înscrieți echipa până pe 2 noiembrie, cuceriți juriul și puteți pleca acasă cu marele premiu: 500 de euro!

Pentru că fiecare explorator are nevoie de câte un ajutor, vă așteptăm pe tot parcusul călătoriei voastre cu sesiuni de mentorat de la specialiști în domeniu, dar și cu ateliere creative ce vă vor ajuta să descifrați brief-ul.

Iar pentru ca vrem sa aducem ce-i mai bun din noua generație a industriei, noi, IAAYP, vom fi prezenți in line-up-ul cu premii cu +500€ pentru cea mai bună rezolvare de brief din perspectiva noastră!

Voi aduceți ideile, noi provocarea!

Companiile partenere vă vor oferi o problemă de comunicare reală pe care tu și echipa ta va trebui să o rezolvați. Cei ce se fac remarcați au șansa să li se ofere un internship sau chiar un job.

Ești pregătit? Înscrie-te acum!

 

Ce este CompetitIAA?

Un concurs dedicat studenților pasionați de marketing şi de comunicare aflat la a 9-a ediție. Înscrie-te şi tu, rezolvă brieful companiilor participante şi poţi câştiga 500 de euro, internship-uri, job-uri şi alte premii.


Unde are loc?

CompetițiAA9 se va desfășura în paralel în București, Cluj-Napoca și în Iași.


Cine dă brief-ul?

Anul acesta îi avem alături pe: Arctic, Biobuilds, Coca-Cola, Evalueserve, Food Panda, Fuse Tea, OTP Bank, Philip Morris Trading, Smart Water și ZAZ.


Ghidul CompetițiIAA9:

Lumea inovației este o călătorie inițiatică în care totul este posibil! Poți jongla cu ideile și experimenta fără limite.

În jocul nostru de-a exploratorii în MarCom se poate înscrie orice echipă de 3-5 studenți. Singurul criteriu: să fie pasionați de marketing și comunicare.

Prin tragere la sorți, fiecare echipă va avea alături un mic ajutor. Înscrieți-vă și descoperiți superputerile fiecărei mascote: Vizionarul, GPS-ul, ADventurierul, Dealerul de Imagine și PixelARTorul.

Pentru a lua parte la aventură primul pas este să completați formularul de înscriere până pe 2 noiembrie 2019, 23.59.

Dacă treceți de această etapă, veți afla cât de curând dacă echipa voastră a fost selectată pentru a merge mai departe.

Înscrie-te acum!

Competiţia începe odată cu brieful primit de la una dintre companiile partenere. Împărţirea se face prin tragere la sorţi. Aveţi la dispoziţie două săptămâni să găsiţi o rezolvare demnă de un târg de inovații. La final, va trebui să prezentaţi ideile voastre în faţa juriului. Cea mai bună echipă căştigă 500 euro şi nu numai.

Spor la inovat!

Fii sigur că respecți toate regulile jocului și citește termenii și condițiile.