Vrem sa ne implicam!

Cu acest mesaj in gand, noi, cei de la IAA YP, am pornit un nou proiect. Se numeste Civic Vox si este dedicat tuturor ONG-urilor care au nevoie de ajutor in comunicare.

Scopul nostru este sa dam voce ONG-urilor.. Sa ne punem experienta noastra si pasiunea la lucru intr-o maniera care sa ne reprezinte si in care efortul nostru sa conteze – sa ne implicam activ si voluntar comunicarea proiectelor organizatiilor non-guvernamentale.

Vrem sa facem asta pentru ca stim ca ONG-urile au resurse limitate si de cele mai multe ori comunicarea este lasata pe planul doi din acest motiv. Sunt foarte multe proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea societatii, dar care nu sunt suficient de cunoscute si sustinute. Noi avem experienta, dar si dorinta, de a ajuta si a face auzita vocea organizatiilor care fac proiecte pentru mai bine.

Cum se deruleaza Civic Vox?

Platforma presupune mai multe etape:

Selectia ONG-urilor;
Consultarea acestora in vederea construirii unui brief de comunicare;
Realizarea unor sesiuni interne IAA YP de brainstorming / generare de idei;
Realizarea si livrarea unui plan final de comunicare;
Gasirea unor persoane voluntare (in special studenti) care sa se implice in implementarea planului de comunicare; sustinerea acestor persoane voluntare in vederea obtinerii de rezultate optime in punerea in practica a planurilor generate.
Proiectul Civic Vox va fi derulat de catre IAA YP in paralel la Bucuresti si la Cluj-Napoca, fiind primul proiect al asociatiei implementat simultan in cele 2 centre.

Asteptam ONG-urile interesate sa ne trimita o scurta descriere a organizatiei / proiectului lor (misiune, actiuni precedente, numar membri, etc) pe adresa de email civicvox[at]iaayp.ro sau sa completeze acest formular.

De asemenea, studentii sau alte persoane voluntare care doresc sa faca parte din echipele de implementare, pot sa utilizeze aceeasi adresa civicvox[at]iaayp.ro pentru a ne contacta si a obtine mai multe detalii.