Tinerii profesionisti citesc si continua cu a 4-a luna de concurs

„Tinerii profesionisti citesc” va cheama la lectura! Luna iunie aduce editia cu numarul 4 a concursului cu recenzii ale cartilor de marcomm. Puteti arunca un ochi aici intai pentru a parcurge regulamentul complet, si apoi trimiteti recenziile pe adresa contactyp@iaa.ro pana pe 25 iunie cel tarziu. Premiul lunii iunie, oferit cu generozitate de Editura Publica, consta in volumul Pe spatele servetelului, semnat de Dan Roam.

Iti poti imagina cum ar fi sa conduci o agentie de comunicare intr-o tara a carei limba nu o vorbesti? Autorul cartii de fata a facut asta la un moment dat si a avut chiar succes! Se pare ca instrumentele necesare ne sunt la indemana si chiar le folosim zilnic: privim, vedem, ne imaginam. Pe spatele servetelului ne decodifica sistemul vizual, ne demonstreaza ca o imagine, un desen, un grafic au un impact mai puternic ca o mie de cuvinte.

Citind cartea vei invata, prin exemple practice si empirice cum sa rezolvi probleme cu ajutorul imaginilor, care sunt instrumentele si regulile pentru o gandire vizuala eficienta, cum sa iti cultivi ideile si cum sa le vinzi.

In anul aparitiei, cartea lui Dan Roam a fost votata drept cea mai inovatoare carte, a ocupat locul 5 in top carti vandute Amazon si e tradusa in peste 25 de limbi. Mai spunem doar ca Microsoft, Ebay, Google, Wal-mart, Boeing, Lucas Film, Gap, Kraft, Stanford University, MIT, Senatul SUA au apelat la Dan Roam pentru a rezolva probleme de gandire vizuala.

Asadar, daca esti dintre acei cititori feroce, care roade cartile oriunde si oricum, te asteptam sa te inscrii. Rrecenzia ta poate fi publicata chiar aici la sfarsitul lunii si poti lua acasa frumusetea asta de mai jos. Spor la citit si bafta!

servetel