ProudYP: Teo Nica – Idealul vieții mele este să fiu de neuitat.

 1. asl, pls

Teo Nica – 26 de ani – Idealul vieții mele este să fiu de neuitat.

 

 1. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Brand Personal: on going. Totul începe într-o primăvară cu multă zăpadă, pe 8 martie, când alte doamne primeau cadouri de Ziua Femeii, mama și-a făcut cel mai frumos cadou (după spusele ei): pe mine. „Tutu” a crescut și a ajuns „Teo Nica”, într-o capitală europeană, căreia îi place să facă multe lucruri: să călătorească, să vorbească limbi străine, să danseze, dar cel mai mult, să ofere experiențe oamenilor din viața ei. De la 16 ani, am descoperit că îmi place să fac diferența și de atunci, a început aventura: voluntar, membru fondator, organizator, connector și lista continuă.

Partea mea preferată a fost momentul în care am descoperit antreprenoriatul și a fost dragoste la prima vedere.

În momentul de față, lucrez într-o corporație și mă pregătesc să revin la prima mea dragoste. Totodată, sunt un membru fresh al IAAYP și mă bucur enorm de aceste etape.

Oamenii care au avut ocazia să mă cunoască, m-ar descrie: complexă, deschisă și îndrăgostită de viață.

 

 1. Care este principalul tău defect?

Îmi plac prea multe lucruri și nu îmi este ușor să aleg și nu pot și nici nu vreau să mă opresc din a descoperi lucruri care îmi plac și pe care vreau să le fac. I have a hard time handling life! 😊

 

 1. Care este motto-ul tău?

Mai bine să-ți pară rău că ai făcut un lucru, decât că nu l-ai făcut.

 

 1. Care sunt eroii tăi preferați din marcomm?

Ei bine, să zicem că urmăresc ceva persoane și mă inspiră inițiativele originale, atât români, cât și străini.

 

 1. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

Coca-Cola are un loc special în sufletul, inima și mintea mea, iar una din cele mai interesante campanii ale lor și my top este: Share a Coke.

 

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un Brand Manager?

Simt că un Brand Manager poate asocia creativitatea cu organizarea cu responsablitatea. Admir oamenii care pot îmbină utilul cu plăcutul într-un mod fluid. Totodată, ce îmi place cel mai mult la un brand manager este capacitatea acestuia de a fi un bun comunicator, să transmită cu pasiune, imaginea brand-ului pe care îl reprezintă.

 

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un om de creație?

Adaptabilitatea pe care o dovedesc în fiecare proiect în care se implică, încercând să îndeplinească și reunească atât dorința clientului, cât și propria viziune.

 

 1. Care este super puterea ta?

Super puterea mea este să le ofer oamenilor experiențe de neuitat.

 

 1. Ce hobby-uri ai?

Se spune că e bine să ai 3 hobby-uri: unul care produce bani, unul care te menține într-o formă fizică de invidiat și unul care îți stimulează creativitatea, dar toate să îți facă inima să vibreze. Îmi place să dansez, în special, dansuri latino și dansuri africane, ador să citesc și să învăț constant lucruri, dar cel mai mult, iubesc să călătoresc și să cunosc oameni din mai multe culturi (chiar îmi propun să pot ajunge să trăiesc din ultimul).

 

 1. Daca ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Îmi doresc să tranzitez ușor-ușor spre MARCOM, deși în momentul de față, sunt în faza de explorare. Probabil, mi-ar plăcea să îmbin domeniul acesta cu domeniul travel.

 

 1. Unde ți-ar placea să trăiești și de ce?

Aș vrea să trăiesc într-o lume mai tolerantă, mai diversificată și mai unită, în care limbajul universal ar fi iubirea.

 

 1. Ce apreciezi cel mai mult la prietenii / colegii / oamenii din jurul tău?

Apreciez oamenii extrem de sinceri, tranșant de sinceri și direcți, cu toate că uneori doare. Îmi doresc să am în jurul meu oameni cu un caracter complex, dedicați și pasionați de diverite domenii, de la spiritual, la profesional la personal.

 

PS1: Ce melodie ai alege că soundtrack pentru diminețile tale?

Această melodie este una de suflet, care îmi amintește în fiecare zi cât de norocoasă sunt și cât de recunoscătoare trebuie să fiu pentru oamenii mei, pasiunea mea și, mai ales, pentru Dumnezeu.

 

PS2: Care este mai ciudată fobie pe care o ai?

Îmi e frică să nu ratez momente, clipe, ocazii.. și, din acest motiv, pun ceva presiune pe mine, dar și trăiesc totul din plin, până la sfârșit, cu toată inima.