ProudYP: Ivona Băbărelu – Toate se întâmplă cu un motiv

  1. asl pls
    Ivona, de 4 ani membru YP, actualmente Direct de Proiecte la Chapterul din București

 

2. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Sunt foarte curioasă și am învățat de mică că doar întrebând ”de ce?” evoluezi și mergi mai departe. Nu iau lucrurile ca atare niciodată și experimentez să văd ce se întâmplă dacă lucrurile nu se fac ”că așa trebuie”, că ”asta e regula” sau că ”așa fac toți”.

 

3. Care este principalul tău defect?

Nu știu când să renunț la cauze, persoane, locuri de muncă, certuri, locuri, proiecte.

 

4. Care este motto-ul tău?

Toate se întâmplă cu un motiv

 

5. Care sunt eroii tăi preferați din marcomm?

N-aș putea să dau exemple din România, decât de românce ce lucrează la agențiile din afară. Mă uit spre femeile puternice din advertising precum: Bogdana Butnar, Andreea Năstase, Sheryl Sandberg .

6. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

Ca să dau un exemplu recent, mi se pare că UnderArmour cu ”Unlike Any” are un mesaj foarte puternic și motivațional exprimate prin poezie și cadre dinamice.

 

or

 

7. Care este super puterea ta?

Nu am nevoie de multe resurse pentru a face lucruri de succes, caut mereu scurtăturile și i grow hack everything.

 

8. Ce hobby-uri ai?

Știi vorba aia cu „Fă ceea ce îți place și vei munci continuu, peste program și te vei stresa peste măsură pentru că ești foarte mândru și implicat în munca ta?” Cam așa sunt și eu: citesc despre marketing, fac voluntariat pentru a îmbunătăți  industria de MarComm, plictisesc prietenii cu discuții despre muncă.

 

9. Dacă ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Judecător. Am o părere mult prea bună despre etica, principiile și standardele mele și cred că m-aș fi potrivit; asta și impactul direct asupra societății.

 

10. Unde ți-ar plăcea să trăiești și de ce?
În casa mea cu grădină și garduri imense unde pot să-mi ascund girafa, ratonii, chinchilele și câini de ochii lumii 🙂 Îmi place în România pentru că mi se pare că mediul de aici te învață să găsește soluții alternative și să fii creativ pentru a depăși situații. Momentan, încă lupt să ne păstrăm democrația și nu cred că lucrurile sunt total pierdute. Cred că omul face locul și poți locui oriunde te simți tu bine și ești alături de persoanele potrivite.

 

 

P:S. Primul sau Premii?

Primul clar! Premiile mi se par foarte subiective. Primul are ocazia să stabilească standardele din domeniu