ProudYP: Iustiana Roșca – Cred că 90% este muncă și 10% noroc.

Introdu-te într-un tweet: 280 caractere, neapărat: nume, vârstă, locație.

Let me introduce myself! Sunt Iustiana sau Iusti, pentru prieteni. Am 21 de ani, locuiesc în Constanța, ador plimbările pe plajă și apusul. Sunt studentă la publicitate, voluntar, pasionată de vintaje și muzică, iubesc animalele și îmi place să scriu.

Dacă ai un BIO pe Instagram, cum te-ai prezenta? Top 3 interese, hashtag-uri, emoji-uri și cum te definești? срочные онлайн займы круглосуточные на карту

Pe pagina mea, în partea de bio, chiar am un hashtag de mulți ani, care mă caracterizează și anume: #simplitateîncomplexitate, două caracteristici specifice mie. Interesele care mă reprezintă sunt: scrisul, marketingul, sfera online. Am bifat un hashtag deja, deci urmează încă două: #overthinking și #carouselofemotions. Emoji-urile mele preferate: 🤯🌆☯️

Is this real life or is just fantasy? Ce te face pe tine să fii tu? Ce calități și defecte te diferențiază de toți ceilalți?

Ceea ce mă face să fiu eu însămi este implicarea, sunt un om foarte implicat în ceea ce fac și în relațiile cu oamenii și destul de perfecționist, care mai degrabă, s-ar putea încadra la defecte, pentru nu prea poți atinge perfecțiunea. Și așa cum spune un vers din melodia la care ai făcut referire, îmi place să evadez din realitate, de multe ori. Sunt o persoană punctuală de când mă știu, îmi place să respect timpul oamenilor și ei să îl respecte pe al meu. Defectele pe care le am sunt destul de multe,cum ar fi perfecționismul, lipsa de concentrare, câteodată și sigur mai sunt destule.

Dacă ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar fi plăcut să activezi?

Cred că mi-ar fi plăcut să fac ceva legat de film, pentru că mă pasionează sau legat de muzică.

Ce ai citit sau ascultat în ultima vreme și te-a marcat?

Cred că m-au marcat chiar concertele lui Freddie Mercury, pentru că în ultima perioadă am devenit pasionată de muzica lui. În general, muzica are un impact foarte mare asupra mea.

După ce GIF sau MEME te recunosc prietenii?

Nu prea folosesc GIF uri și Meme uri, dar folosesc emoji uri și cel care mă caracterizează este unul care ține dinții încleștați și pe care îl folosesc când nu-mi convine ceva.

Care ar fi superputerea ta inutilă?

Cred că mâncatul a orice?

Dacă ar trebui să creezi o campanie folosindu-te de tine ca brand, cum ar arăta?

Campania ar fi una socială și cred că ar avea note personale, adică elemente care să mă definească, cum ar fi anumite pasiuni și anumite personalități care au contribuit la formarea mea. M-aș folosi de aceste elemente personale, pe care le-aș alege în funcție de scopul campaniei, iar tonul acesteia ar fi unul prietenos, cald, în care oamenii să se poată regăsi, să poată rezona cu ceva mai uman decât ceea ce vezi de obicei în campanii.

Dacă MarCom n-ar mai exista de mâine, tu ce-ai face?

M-aș orienta către orice presupune creativitate, dinamism.

Care e cel mai prost sfat pe care l-ai primit?

Cred că nu există neapărat sfaturi proaste, cât poate care nu ne ajută sau avem impresia că nu ne ajută în acel moment. Sfatul acesta , de obicei sună cam așa: “Nu băga în seamă ” sau lucruri din registrul acesta.

Care crezi ca sunt top 3 calități must have pentru un marketer?

Cred că principalele calități sunt: a ști să observi lucruri în jurul tău, a comunica eficient, capacitatea de analiză.

Ce este un om de creație în viziunea ta? (Poți să îl descrii în scris, să îl desenezi, schițezi, să-l prezinți punctual sub formă de listă, orice îți trece prin cap.)

Pentru mine un om de creație este un om nonconformist, visător, copilăros, vizionar, spiritual, care vede oportunitatea de inspirație în majoritatea lucrurilor din jurul lui.

Descoperi o nouă insulă și decizi să construiești o nouă societate acolo. Care sunt primele 3 reguli pe care le institui?

  1. Respectați mediul înconjurător și pe ceilalți oameni.
    1. Aveți grijă de animale.
    1. Comportamentul neadecvat este aspru pedepsit.

Dacă te-ai putea teleporta oriunde (timp și spațiu) unde ai merge acum?

Aș merge în anii 50’ , prin America, pe platourile de filmare al filmului Sabrina, unul din preferatele mele și sincer, cred că aș rămâne pe acolo.

Azi poți crea un om fără defecte. Care sunt 3-5 dintre calitățile lui?

Să nu fie orgolios, să fie bun fără să aștepte ceva în schimb, să nu fie competitiv, să dorească binele tuturor.

Ai un telefon care permite instalarea unei singure aplicații. Care e aceea?

WhattsApp

Poți investi primul salariu. Unde?

L-aș investi în vlogging.

Top 3 melodii pe care le asculți pentru motivație/inspirație.

  1. Eye of the tiger
  2. You are not alone
  3. Look at her now

Cel mai mare clișeu folosit de un influencer?

“Mulți dintre voi m-ați întrebat”

Există noroc sau totul depinde de munca susținută și atent direcționată?

Cred că 90% este muncă și 10% noroc.

Reclamă cu poveste sau straight forward?

Cu poveste, bineînțeles.