ProudYP – Ioniță Bogdan: E important să-ți stăpânești propriul orgoliu.

 1. asl pls

Salutare 🙂 Am 20 de ani și locuiesc în Brănești. Mă cheamă și Ștefan, dar probabil că nu voi răspunde dacă mă strigă cineva pe-acel nume. Nu pentru că nu vreau eu, ci pentru că îl folosesc foarte rar.

 

 1. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Dacă aș putea rezuma ceea ce fac într-o frază, ar suna cam așa:

Creator de identități vizuale și designer grafic, ce oferă soluții avantajoase persoanelor interesate în a crea sau a schimba imaginea unui brand.

Sunt curios din fire și mă adaptez ușor la schimbări. O altă calitate ar fi optimismul, care-mi reamintește să nu mai iau totul atat de serios atunci când nu-mi reușeste ceva. Cumva, după mai multe sesiuni de examene, apare inevitabil optimismul. *feelsbadman*

 

 1. Care este principalul tău defect?

Ca s-o spun pe-aia dreaptă…sunt mai leneș de fel. În sensul că prefer să caut o alternativă rapidă și eficientă decât să depun mult efort și să ajung la rezultate asemănătoare. În general, lenea este privită ca fiind ceva negativ, dar încerc să găsesc binele în tot acest negativism și să-l transform într-un avantaj.

 

 1. Care este motto-ul tău?

Nu am un motto al meu, dar în schimb am un citat preferat, care sună cam așa: “Muncește ca un sclav, poruncește ca un rege, creează ca un zeu” – Constantin Brâncuși.

Ideea este că oportunități vor veni, dacă muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele, și ești încrezător în forțele proprii.

 

 1. Care sunt eroii tăi preferați din marcomm?

Există o grămadă de oameni faini cărora le sunt recunoscător pentru că m-au ajutat să mă dezvolt și să privesc imaginea de ansamblu, iar dacă ar fi să-i enumăr pe toți aici și modul în care m-au influențat, probabil că ar fi nevoie de încă un articol. :))

 

 1. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

Apar multe chestii faine zi de zi, și mi-e greu să aleg una singură din acest imens calup de campanii, însă, câteva mi-au rămas întipărite în minte, datorită storytelling-ului grozav de care dau dovadă.

Nike: Find Your Greatness (2012) 

Ikea: Make Room for passion (2018)

Lacoste: Timeless (2017)

 

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un AM / Brand Manager?

Flexibilitatea și empatia sunt două calități esențiale pentru un brand manager, cred eu.

 

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un om de creație?

E important să-ți stăpânești propriul orgoliu. Mulți creativi iau personal feedback-ul negativ atunci iar asta nu face decât să-i limiteze. Un alt lucru pe care-l apreciez este organizarea, pentru că nimănui nu-i place să vadă că încerci să găsești acul în carul cu fân, când ai putea evita asta fiind puțin mai organizat.

 

 1. Care este super puterea ta?

Sunt un bun ascultător și empatizez cu oamenii.

 

 1. Ce hobby-uri ai?

În ultimul timp am jonglat cu diverse activități pentru a vedea ce-mi place, însă cel mai mult m-a atras fotografia, care mă îndeamnă să produc conținut de calitate chiar dacă nu dispun de echipament performant.

Ar mai fi jocurile video, în special cele arcade, care-mi aduc aminte de perioada copilăriei.

 

 1. Daca ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Nu știu să cânt la vreun instrument și nici nu am voce, însă întodeauna mi s-a părut super interesantă muzica și puterea pe care o are asupra omului. Un bun prieten chitarist m-a introdus în această lume , iar de-acolo a pornit toată distracția. Probabil că aș alege DJing-ul sau producţia muzicală.

 

 1. Unde ți-ar placea să trăiești și de ce?

În cât mai multe țări. Călătoritul este cea mai bună investiție financiară pe care o poți face pentru propria persoană, deoarece te poate expune unor culturi și mentalități complet diferite de cele întâlnite în locul natal. În final, totuși, aș alege tot România, așa cum este, cu bune și cu rele, pentru că aici mă simt cu adevărat “ca acasă”.

 

 1. Ce apreciezi cel mai mult la prietenii / colegii / oamenii din jurul tău?

Sinceritatea.

 

PS1: .psd sau .ai?

.AI, că .PSD e corupt

 PS2: Iarna la mare sau vara la munte?

PS3: Înotul este ca mersul pe bicicletă? Te rog să argumentezi răspunsul.

Nu, pentru că spre deosebire de mersul pe bicicletă (pe care-l ador btw), nu știu să înot :))