ProudYP: Ioana Dumitrășcuță – Cred că sunt cam perfecționistă

  1. asl pls

Aproape închid anul 34  și îl încep pe al 35-lea – depinde când publici interviul 🙂 și pe toți i-am petrecut în București din păcate. Mi-ar fi plăcut mult să am și eu o „ţară” la care să merg în vacanțe, dar m-am mulțumit cu orașul.

 

2. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Loialitate, organizare și implicare 100% (în sensul în care pun suflet în tot ce fac).

 

3. Care este principalul tău defect?

Cred că sunt cam perfecționistă. Atât cu mine, cât și cu cei din jurul meu.

 

4. Care este motto-ul tău?

Chiar nu am un motto. Mă ghidez după multe vorbe pe care le aplic în funcție de cum îmi convine și cum mă ajută  Haha

 

5. Care sunt eroii tăi preferați din marcomm?

Eroi preferați nu am, dar admir multe persoane din industrie, fie că le cunosc sau nu.

 

6. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

Am mai multe campanii preferate, dar ce-mi vine acum în minte este Trăiască Capra Vecinului a celor de la PressOne, campania Băncii Transilvania – Bucureştiul întreprinzător și cred că toate campaniile Diesel (Be a follower, Be stupid, Hate couture, Go with the flaw etc.).

 

7. Ce calități admiri cel mai mult la un AM / Brand Manager?

Profesionalismul ar fi cea mai admirată calitate şi asta include multe aspecte din punctul meu de vedere: abilitatea de a aborda situațiile tensionate într-o manieră firească, relaxată, fără a transmite panică, dar care să inspire soluții și rezolvări; experiența atât profesională, cât și de viață, care ajută în relațiile interumane; capacitatea de a anticipa anumite lucruri. Admir calitățile umane, felul în care îi privește și tratează pe ceilalți, mai degrabă printr-o atitudine de parteneriat decât de ierarhizare. Atitudinea pozitivă cu care se raportează la situațiile zilnice cu care se confruntă. Asumarea deciziilor luate, în mod deosebit a celor mai puțin bune.

 

8. Ce calități admiri cel mai mult la un om de creație?

Pasiunea clar este una dintre ele – îi apreciez mult pe cei care fac mai mult decât li se cere, care își dau interesul și fac research, care îţi explică şi îţi vând ce au făcut, cu sufletul. Ambiţia, dorința de a evolua, de a învăța permanent și de a se dezvolta profesional prin extindrea ariei de expertiză. Admir mult oamenii de creație care sunt..creativi hahah. Care au idei neconvenționale, care reușesc să mă surprindă și să-mi dea fiori pe șira spinării. Şi apropos de asta, probabil datorită meseriei mele, apreciez creativii care privesc stelele, dar care au picioarele pe pământ. E important să-și dea frâu liber creativității şi să țină cont în acelaşi timp şi de eventualele limitări care vin la pachet cu un brief (spre exemplu bugetul disponibil). Nu în ultimul rând, apreciez în egală măsură modestia şi încredera în propriul talent.

 

9. Care este super puterea ta?

Optimismul. Convingerea că totul se rezolvă așa cum trebuie, conform așteptărilor.

 

10. Ce hobby-uri ai?

Sportul cred că e pe locul întâi. Nu am făcut performanță, dar toate sporturile sunt frumoase și merită încercate 🙂 așa că am făcut  fitness, balet, tenis, street dance, yoga. Acum doar merg la sala de fitness. Cititul e un hobby care mă relaxează și în mod deosebit mă atrage literatura SF. Legat de asta, evident (sau nu) merg des și la cinema, sunt fan super-eroi și în mod deosebit MCU.  Și nu în ultimul rând, un mare hobby este călătoritul. Nu îmi permite timpul și mai ales bugetul, dar mi-ar plăcea să descopăr locuri și civilizații noi.

 

11. Daca ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Turism. Mi-ar plăcea mult de tot să testez ofertele pe care agențiile de turism le vând (apropos de hobby-ul cu călătoritul).

 

12. Unde ți-ar placea să trăiești și de ce?

Într-o țară civilizată, în care sunt respectate drepturile (ale oamenilor și ale animalelor deopotrivă), în care consumul de resurse este optimizat, în care ești sprijinit și încurajat să faci bine. O țară a secolului 21, în care tehnologia te înconjoară și îți ușurează viața, și nu în ultimul rând, o țară cu o temperatură medie în jur de 26 de grade 🙂

 

13. Ce apreciezi cel mai mult la prietenii / colegii / oamenii din jurul tău?

Empatia, sinceritatea, corectitudinea, optimismul, deschiderea.

 

PS1: Descrie o zi normală din viața ta folosind doar emoji.

PS2: Care este bancul tău favorit?

Care este forma feminină a cuvântului gândac? Gândac de bucătărie. :))

 

PS3: Imposibilul este posibil?

Întotdeauna.

 

PS4: Sporturi de iarnă sau sporturi de vară?

Sigur că sporturi de vară.

 

PS5: Citybreak pe o plajă de nudiști sau super-înfofolită pe un ghețar?

Clar city break pe o plajă de nudiști.