ProudYP: Ana Vicoveanu – Everything you are going through is preparing you for what you asked for

 

 1. asl pls

Ana, 24 de ani, cu 2 surori si un frate la activ, toti mai mari decat mine, nascuta in Bucuresti.

 1. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Sunt o persoana energica, careia ii plac oamenii.  De-a lungul timpului am observat ca dau dovada de ambitie, si orice imi propun, mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul, reusesc sa obtin.

Sunt o persoana foarte sincera, cred ca mai bine ii spui omului ceea ce ai de zis, poate asa il faci sa priveasca lucrurile si dintr-un alt unghi.

 1. Care este principalul tău defect?

Gandesc prea mult.

 1. Care este motto-ul tău?

„Everything you are going through is preparing you for what you asked for”. Nu stiu autorul, dar atunci cand simt ca ma pierd, imi aduc aminte acest citat, ma inspira si ma motiveaza sa iau lucrurile pas cu pas.

 1. Care sunt eroii tăi preferați din marcomm?

Imi place foarte mult Dana Bulat si Ioana Mucenic, dar nu stiu daca pot sa le numesc neaparat eroi, ci mai degraba oameni care ma inspira.

 1. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

Sunt mai multe campanii care imi plac, insa una singura a avut un impact puternic pentru mine. Desi este o  campanie old,  ”Dear Future Mom” inca reuseste sa trezeasca in mine foarte multa emotie. Pana la acest moment, este de departe preferata mea.

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un AM / Brand Manager?

Cred ca este important sa stii sa iti motivezi echipa si sa le oferi oportunitatea de a-si expune ideile. Bineinteles, calitatea ideala este abilitatea de a vedea lucrurile si din perspectiva creativa si din cea analitica, sa existe o combinatie intre cele doua si sa stie cand una dintre ele este mai relevanta decat cealalta, in functie de proiect.

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un om de creație?

Capacitatea de a nu se indragosti de propria idee si de a privi lucrurile din perspective diferite.

 1. Care este super puterea ta?

Cred ca am doua super puteri, adaptabilitatea la diferite situatii ori contexte si faptul ca pot relationa foarte usor cu oameni.

 1. Ce hobby-uri ai?

Imi place sa merg foarte mult pe jos (eventual sa fie si o ploaie usoara, de vara), ma relaxeza si ma ajuta sa imi pun ordine in ganduri.

Un alt lucru care ma implineste, este mai mult decat un hobby, a devenit o pasiune – voluntariatul, caci despre el este vorba,  in mod special cel dedicat cauzelor sociale. ( de exemplu, fac voluntariat in cadrul Asociatiei „The Social Incubator”, ce se ocupa cu integrarea socio-profesionala a tinerilor care provin din medii defavorizate, in special centre de plasament).

 1. Daca ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

M-as vedea lucrand intr-un ONG care sustine o cauza sociala, cel mai probabil in departamentul de Fundraising.

 1. Unde ți-ar placea să trăiești și de ce?

Cel mai des visez la o cabana, cu geamuri de sus pana jos, undeva la munte.

 1. Ce apreciezi cel mai mult la prietenii / colegii / oamenii din jurul tău?

Sinceritatea, cu toata duritatea pe care o presupune aceasta calitate, as spune eu.

PS:

 1. Imposibilul este posibil?

Cred cu tarie ca nimic nu este imposibil, ca totul sta in conceptiile limitative pe care noi ni le impunem. Bineinteles ca ceva ”imposibil”, va necesita mai multa munca, timp si perseveranta, dar cu siguranta dupa toate acestea va deveni posibil.

Conteaza enorm cat de mult ne dorim acel lucru si care este mindset-ul cu care plecam in calatoria de a transforma ceva in aparenta imposbil, in ceva posibil.

 1. Trei chestii care ai vrea să dispară de pe Pământ?

Banii – cred ca am fi mai buni unii cu altii si relatiile dintre oamenii ar fi mai bine inchegate.

Plasticul – cliseu sau nu, efectele pe care acest material le produce sunt un dezastru pentru mediul inconjurator. Din pacate, toate efectele negative se reflecta si asupra noastra.

Razboiul.