ProudYP: Alin Badulescu – Sunt Alin si povestea mea a inceput acum 23 de ani in Slatina.

 1. asl pls

Sunt Alin si povestea mea a inceput acum 23 de ani in Slatina. In prezent studiez in Bucuresti si lucrez in domeniul plin de provocari al Marketingului.

 

 1. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Curiozitate este cu siguranta pe primul loc, in timp ce pentru locurile 2 si 3 „lupta” este stransa intre dorinta de a ma autodepasi prin experiente noi si perseverenta.

 

 1. Care este principalul tău defect?

Cu siguranta principala calitate aduce dupa sine si defectul principal, si anume dorinta de a intelege tot ce se intampla in jurul meu, misiune destul de dificila dat fiind faptul ca multe lucruri nu au o explicatie logica sau cel putin, nu au nevoie de una :).

 

 1. Care este motto-ul tău?

Candva am auzit un motto sunand astfel: „Nu poti alege unde te nasti, dar poti alege unde sa traiesti”. Ma regasec  oarecum in a doua parte a citatul prin faptul ca in ultimii ani, studiile si dorinta de aventura m-au purtat in tari precum Polonia si Olanda. Aceste experiente au avut un impact deosebit asupra mea, si m-au facut sa inteleg cat de important este sa fii flexibil si dinamic pentru a te cunoaste mai bine pe tine insuti.

 

 1. Care sunt eroii tăi preferați din marcomm?

Eroii mei sunt oarecum orientati spre innovation, insa, cu siguranta, abilitatea lor de a face produsele lor atat de apreciate de catre piata, ii pozitioneaza si ca buni oameni de marketing. Printre acestia ii pot enumera in special pe Steve Jobs, Elon Musk si Jack Ma.

 

 1. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

…O campanie care mi-a placut atat prin mesaj cat si prin dovada ca majoritatea persoanelor inca au un suflet de copil.

 

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un AM / Brand Manager?

Calitatea pe care o apreciez cel mai mult la un Brand Manager este cu siguranta imbinarea armonioasa dintre creativitate si capabilitatile analitice.

 

 1. Ce calități admiri cel mai mult la un om de creație?

Cel mai probabil acestea ar fi curajul si asumarea de riscuri. Cu siguranta fara acestea momentele de „wow!!!” ar fi o raritate.

 

 1. Care este super puterea ta?

Sa gasesc solutii inovative, cele mai multe dintre acestea avand ca sursa idei si informatii transpuse din domenii/industrii total diferite.

 

 1. Ce hobby-uri ai?

Calatoritul si socializarea, in special cand acestea doua sunt imbinate.

 

 1. Daca ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Daca as fi fost o persoana cu un background mult mai tehnic probabil as fi ales o cariera de product manager in domeniul IT, crezand cu tarie ca dinamismul industriei impune si un ritm accelerat de inovatie, ceea ce ofera o provocare constanta.

 

 1. Unde ți-ar placea să trăiești și de ce?

Cu siguranta mai am multe locuri de vizitat pana sa iau aceasta decizie, insa ce pot spune este ca odata cu perioada studiilor in Olanda, am inceput sa consider Amsterdam ca fiind un oras potrivit din punct de vedere al oportunitatilor de cariera/studii dar si calitate a vietii. Pe de alta parte, in viitorul departat mi-ar placea sa locuiesc intr-un oras mai linistit si cu o atmosfera mai relaxanta, imbinata cu un peisaj pitoresc, un bun exemplu care sa corespunda acestor criterii fiind Salzburg.

 

 1. Ce apreciezi cel mai mult la prietenii / colegii / oamenii din jurul tău?

Dorinta de a seta standarde cat mai inalte in cea ce priveste aspiratiile personale, si efortul real si calculat depus pentru a le atinge.

PS:

 1. Cine a fost primul: brieful sau brainstormingul?

Brainstormingul pentru constientizarea necesitatii unui brief.

 1. Primul sau Premii?

Odata ce vei fi primul, candva vor veni  si premiile.

 1. Instagram sau Facebook – fără care ai rezista o lună?

Instagram.