Primul invitat YP care va raspunde intrebarilor destepte estee….. Felix Tataru!

De ce Felix? Pentru ca el intelege foarte bine nevoia tinerilor de a fi mai bine informati, si … pentru ca este unul dintre cei mai tineri seniori din marcom. Pentru ca Felix a sustinut infiintarea IAA Young Professionals in Romania si este alaturi de noi in proiectele pe care le desfasuram. Pentru ca are energie si entuziasm, dar si know-how-ul dat de o vasta experienta in domeniu . Pentru ca face multe lucruri pentru ca industria de comunicare din Romania sa fie recunoscuta la nivel international.

“Am intrat in publicitate din intamplare. Am terminat seminarul teologic si am ajuns la redactia Viata Spirituala de la TVR; apoi m-am angajat ca operator de imagine la Pro TV, unde am stat vreo 5 ani. GMP a inceput in anul 2000 ca un hobby, in timp ce lucram la Pro TV.” au fost cuvintele lui Felix despre inceputul lui de cariera.

In momentul de fata este implicat in multe activitati si detine multe functii, precum: vicepresedinte la nivel international al International Advertising Association (asociatie ce activeaza in peste 70 de tari); presedinte al IAA Romania, din 2006; fondatorul agentiei de publicitate GMP, precum si al postului de radio pentru copii Itsy Bitsy, alaturi de sotia lui, Nadia. Pe langa acestea, impreuna cu alti asociati se afla si la conducerea celei mai bune agentii de comunicare online din Romania, Webstyler, precum si a celei mai bune si tinere agentii de PR din Europa (desemnata cea mai buna agentie de PR in 2007 la Premiile de Excelenta europene).

A depus mult efort si pasiune in munca sa pentru GMP, iar rezultatele pozitive nu au incetat sa apara. “Am creat si consolidat branduri. Am continuat sa crestem, sa castigam conturi noi. Astfel, am castigat aprecierea pietei noastre si nu numai. De la Effie-uri pana la primul Leu obtinut la Cannes de o agentie creativa romaneasca.” spune cu mandrie Felix.

Munca lui, dar si a echipelor cu care lucreaza, a fost rasplatita si in cadrul altor evenimente importante, precum: Internetics, PR Awards, Golden Drum, Cannes Lions, Sabre Award.

Dar, mai presus de munca si de cariera, pentru Felix familia este pe primul loc. Este sotul Nadiei, iar impreuna cresc doi copii minunati. Ei au fost si sursa de inspiratie pentru formarea primului radio pentru cei mici. Si aceasta idee a prins contur si a fost incunutata de succes.

Cu multe treburi pe cap, familie, dar si cariera, Felix este un exemplu de urmat. Este descurcaret, gaseste mereu cele mai bune solutii, este plin de viata si de umor. Trebuie sa vada si partea haioasa a lucrurilor, pentru ca altfel nu ar putea rezista stresului.

Multumim lui Felix pentru ca a acceptat sa fie primul din categoria Invitatul YP. Adreseaza-I o intrebare si poti iesi cu el la o cafea. Iti poate vinde cateva ponturi despre reteta succesului in cariera sau poti chiar tu sa tragi invataminte din discutia cu el.