O nouă seară YP. Seara Influencer Marketing

Vă așteaptăm joi, 15 iunie, la o nouă Seara YP, de această dată dedicată Influencer Marketing. Evenimentul va avea loc la sediul organizației (Calea Victoriei, nr 126, et. 3), începând cu orele 19.00.


În cadrul acestei seri îi vom avea alături de noi pe Matei Dima – creatorul BRomania, Adela Dan – Head of Content UM România, Vlad Ionescu – fondatorul Școlii de Televiziune și Andrei Dragu –Business Development V8.

Evenimentul va fi moderat de președintele IAA Young Professionals, Iulia Niculae.

 

Împreună cu ei vom încerca să aflăm care este rolul și importanța unui influencer marketer, care sunt cele mai bune practici în acest domeniu, dar, totodată, le vom asculta și poveștile și le vom pune întrebări pentru a afla cât mai multe date importante.

 

Ne dorim ca la eveniment să participe un număr cât mai mare de tineri profesionişti şi  studenţi interesați să fie la curent cu ultimele noutăţi din domeniul marketing, comunicare și publicitate. 

Participarea este gratuită şi se realizează completând formularul de înscriere.  

Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierilor.

 

Mai multe detalii despre eveniment găsiți și pe pagina de Facebook IAA YP: https://www.facebook.com/events/1694683277504246/?ref=3&action_history=null

Evenimentul este susținut de Bitdefender și BECK’S .