Invitatul YP: Bogdana Butnar | Digital Marketing Notes in 2020

Invitatul YP: Bogdana Butnar | Digital Marketing Notes in 2020, un eveniment IAA YP România. „2020 este un an crucial pentru Brand Purpose”

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, a organizat evenimentul Invitatul YP: Bogdana Butnar | Digital Marketing Notes in 2020 despre tendințele din digital care vor contura acest an.

Bogdana Butnar, Experience Strategy Lead în cadrul companiei Accenture Interactive UK&I, a vorbit despre experiențele de brand omnichannel, personalizarea conținutului, câștigarea încrederii consumatorului și suflul creativ de care specialiștii de marketing au nevoie pentru a capta și reține atenția.

Evenimentul a avut loc pe data de 15 aprilie și a fost transmis pe pagina de Facebook IAA Young Professionals. Această ediție a avut un reach de peste 3,500 de utilizatori unici, iar discuția a fost urmărită atât din București, Hunedoara și Cluj, cât și din Marea Britanie, Belgia, Germania și Italia.

Încrederea este un lucru care se pierde foarte ușor în online. Este foarte ușor, atunci când nu ești în stare să-ți orchestrezi toată experiența de brand, să pierzi încrederea unor consumatori”, a spus Bogdana Butnar.

Bogdana Butnar a răspuns și la întrebări despre crearea unei strategii de digital marketing, tool-uri eficiente și abilitățile de care ai nevoie pentru a fi un strateg bun. Evenimentul s-a încheiat cu sfaturi pentru antreprenorii care fac tranziția spre mediul digital sau vor să-și îmbunătățească tacticile.

InvitatulYP – Bogdana Butnar

Ești pe aceeași frecvență cu noi? Interviul cu Bogdana Butnar e #OnAir. Dă-i play și decoperă tendințele din digital de anul acesta. 👩‍💻👨‍💻#IAAYPRomania

Publicată de IAA Young Professionals Romania pe Miercuri, 15 aprilie 2020