Inspirație din umor la GalerIAA Word of Laugh

Umorul autohton lovește din nou!

Marți, 10 iunie, începând cu ora 19:00 la sediul IAA România se va desfășura cea de-a patra ediție GalerIAA, Word of Laugh.


Sute de statusuri cu glume noi vor fi generate de pe telefoanele celor care vor veni la eveniment pentru ca vor avea la ce da share: Bogdan Naumovici și ImprovShow, despre stand-up cu Raul Gheba si Sergiu Floroaia, Mini Almanahe cu Almanahe.mic, Comics cu Fredo & Pid’jin și Cevamărunt, Remixuri culturale cu Julien Britnic, Tricouri Moldovenești de la UăiUăi, Astrologie cu Doamna Stela, #ARTA, nu ceartă! cu Pencil Nex, Glumițe de la #glumiță, Comistoric Românesc cu Dungi și Damian, Brandom Humour cu Deiu Stanciu, Desene cu Compulsive Drawer.

GalerIAA este un eveniment cu și despre oamenii din industria de marketing și comunicare cu preocupări umoristice, iar la ediția aceasta ne-am propus să strângem laolaltă ideile cele mai amuzante care te fac să apeși “share” în online și să le spui prietenilor gluma “aia nouă cu…” în offline.

Aşa că, ia-ți prieteni și vino pe 10 Iunie la Sediul IAA România (Calea Victoriei 126, etaj 3, în incinta Teatrului Act), unde îți promitem o seară de networking presărată cu mult umor și alte happening-uri surpriză. Acest proiect este încă o întâlnire din seria evenimentelor marca IAA Young Professionals.

Te așteptăm cu un join aici: www.facebook.com/events/569379746516685/

Contact:
Project Manager
Ioana Vieru
vieru_ioana90@yahoo.com

 

Afis GalerIAA