IAA YP te invita sa pui intrebari destepte!

Noi credem ca o modalitate importanta prin care poti afla lucruri cu adevarat interesante este punand intrebarile potrivite, oamenilor potriviti. Pentru ca scopul nostru este sa iti oferim acces la informatie cat mai utila, noi aducem in fata ta pe cei mai importanti oameni din marcom, pregatiti sa raspunda ….curiozitatii tale. Acum e randul tau sa scoti de la ei cele mai interesante si mai utile lucruri. Si pentru ca noi credem ca oamenii desptepti trebuie rasplatiti, cea mai tare intrebare iese la o cafea cu invitatul IAA YP – asta da ocazie sa va exersati talentul de a stoarce informatii!!

Cum procedam: o data pe luna, un om cu experieanta vasta in marcom, pe care noi toti toti il admiram (dar de fiecare data altcineva, ca sa nu fim monotoni 🙂 ) raspunde intrebarilor voastre, aici pe blogul iaa yp. La final el alege intrebarea care i-a placut cel mai tare si iese la o cafea cu omul destept din spatele tastaturii.

Stati cu ochii pe noi: foarte curand o sa anuntam primul invitat si dam drumul la tirul de intrebari destepte.

Si ca sa va starnim curiozitatea va spunem ca ……invitatul nostru cunoaste industria de marketing si comunicare extrem de bine, conduce o agentie mare de publicitate si este partener intr-un business de interactive si de PR.