IAA Young Professionals susține comunicarea inițiativelor civice prin 4 workshop-uri în cadrul proiectului ”Civic Vox – Dăm voce ONG-urilor”

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de Marcomm din România organizează a III-a ediție a proiectului Civic Vox, cu scopul de a oferi sprijin organizațiilor non-guvernamentale din domeniul marketingului și comunicării. ONG-urile participante vor avea posibilitatea să afle de la specialiștii din domeniu cum să se organizeze mai eficient, dar și cum să comunice cu publicul țintă, cu colaboratorii și cu sponsorii.

Evenimentul se va derula în perioada 11-14 februarie 2019, la sediul IAA România, pe calea Victoriei, de la ora 17:00.

A III-a ediție ”Civic Vox” a început la finalul anului trecut, cu o analiză online, la care au răspuns reprezentanți ai ONG-urilor, ce ne-au împărtășit cerințele pe care le au în raport cu următoarele sfere de interes: social media, project management, leadership și structurarea rolurilor, PR & evenimente, parteneriate media, sponsorizări, relația cu sponsorii și atragere de donații. Scopul acestei cercetări a fost de a identifica nevoile de comunicare ale ONG-urilor, pentru a crea, astfel, ateliere de lucru, din care să rezulte o serie de idei și bune practici, care pot fi aplicate spre atingerea obiectivelor organizațiilor.

“Civic Vox este un proiect foarte drag nouă, în care ne-am implicat la nivel personal, astfel că trainerii sunt aleși doar dintre membri IAA YP și alumni YP. Este maniera noastră de a saluta și a ne arăta respectul pentru toate cauzele care aduc plus valoare și contribuie pozitiv la dezvoltarea societății românești. Vrem să dăm voce ONG-urilor prin intermediul celor 4 workshop-uri alese chiar de către ONG-uri la finalul anului trecut.”, declară Iulia Niculae – Cuciurean (Președinte IAA Young Professionals România).

 

Trainerii care vor susține atelierele de lucru vor fi:  

Nicoleta Deliu – Head of Corporate Communication & Community Affairs Department @ BCR

Mădălin Nițiș –  General Manager @ Mainstage | The Agency

Oana Vasiliu – Freelancer

Pașita Adrian Ionuț – Social Media Specialist @ Arctic

 

Locurile la cele 4 workshop-uri sunt limitate, iar înscrierile se fac gratuit, completând acest formular.

Edițiile anterioare ale proiectului “Civic Vox – Dăm voce ONG-urilor” au avut loc pe data de 24 septembrie, 2014 și 20 iunie, 2018 la Cluj.

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reunește tineri profesioniști sau studenți în ultimii ani de studiu universitar, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri și workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea a The Inspire Award pentru excelență 2018.

Evenimentul este organizat cu sprijinul media IQads și al sponsorilor Editura Publica, Leonidas, Candy Cat.