GalerIAA 2021

оформить займы на карту без отказа срочно

Anul acesta, GalerIAA, unul dintre cele mai dragi proiecte marca IAA Young Professional România, a reunit 37 de „Antreprenori de visuri” sub umbrela aceluiași eveniment online. Tineri antreprenori, oameni talentați sau visători din industria MarCom ne-au povestit despre pasiunile lor devenite, sau nu încă, mici afaceri. Pasiuni precum fotografia, designul, caligrafia, poezia, lucrul manual, yoga și muzica s-au materializat în afaceri inedite, pline de autenticitate și noutate. Poveștile lor au fost expuse și pot fi apreciate pe pagina noastră de Instagram @iaa_yp.

Ediția GalerIAA 2021 a venit și cu un sâmbure de noutate, organizând primul nostru eveniment audio de pe Clubhouse. În cadrul evenimentului, o parte dintre participanții proiectului au acceptat invitația noastră și ne-au povestit mai multe despre pasiunea lor și cum au ajuns să îi ofere acesteia o formă „comercială”.

Diana Ducă, pasionată de scris, ne-a vorbit despre Make the slogan bigger, brandul ei dedicat serviciilor de copywriting destinate exclusiv industriei horeca. Antonia Negrău și Sabina Sercau, pasionate de croitorie/ fashion, au pus bazele propriilor branduri de fashion, Aceeași Mărie și The Hush, și ne-au împărtășit experiența lor. Elena Mitu, pasionată de colaje digitale, ne-a povestit despre cum și-a creat propriul business de printuri, Collage me now, și a lansat și o linie de tricouri și totebags alături de Irina Țenovici de la Happy Friday Design.

Cristian Gabriel Stan ne-a relatat despre pasiunea lui pentru desen/ graphic design, pe care a materializat-o sub forma unui business prin care oferă servicii de Graphic Design, Pictură Digitală, Concept Art și Modelare 3D. Ilinca Alexandra Andrei ne-a povestit despre cum și-a creat propria afacere de brățări purtătoare a unui cuvânt scris în codul morse. Astfel a luat naștere afacerea ei, Morse by Ilira, izvorâtă din pasiunea ei pentru bijuterii și accesorii.

galeriaa-2021

Dacă încă nu ai văzut poveștile de anul acesta, te invităm să arunci o privire pe pagina noastra de instagram @iaa_yp. Lasă-te inspirat de poveștile Antreprenorilor de visuri și dă frâu liber visurilor tale.