Fast forward to the future

Press ▶️ play for CompetițIAA 10! Adună-ți echipa și transformă digital viitorul MarCom-ului.


Anul acesta CompetițIAA sărbătorește ediția cu numărul zece. Un deceniu de creativitate și idei revoluționare ce te invită să fii parte din schimbare. Înscrieți echipa până pe 14 noiembrie 23:59, cuceriți juriul și puteți pleca acasă cu marele 🏆 premiu: 500 de euro! 💶


Cele 9 ediții precedente ne-au arătat că imposibilul se transformă ușor în posibil când ai aproape echipa potrivită. De aceea pe tot parcursul acestei călătorii vă suntem aproape cu ateliere creative ce vă vor ajuta să descifrați brief-ul.

Voi aduceți ideile, noi lansăm provocarea! Sunteți pregătiți?

COMPLETAȚI FORMULARUL DE MAI JOS

Ce este CompetițIAA?

Un concurs dedicat studenților curioși și creativi, pasionați de marketing și comunicare. Conceptul abordat la cea de-a X- ediție CompetițIAA este „Fast forward to the future”. Acest concept este inspirat chiar de anul 2020. Este o ediție aniversară prin care vrem să canalizăm toate ideile creative ce ne pot scoate din impas și ne pot ajuta să fim cu un pas mai aproape de viitorul la care acum doar visăm. Ne folosim toate atuurile acumulate în cele 9 ediții de CompetițIAA de până acum, pentru a clădi azi lumea viitorului de mâine.
Crezi că echipa ta are ceea ce trebuie pentru a câștiga? Înscrieți-vă, rezolvați brief-ul companiilor participante și plecați acasă cu 500 de euro.


Unde are loc?

Dacă până acum CompetițIAA era deschisă în principal studenților din București, Cluj și Iași, ediția cu numărul zece sparge barierele geografice și își deschide porțile studenților din toată țara.

Cine dă brief-ul?

Ne bucurăm că în această ediție aniversară vom avem aproape companii de success industrii precum IT, Banking, Food&Beverages, etc care ne-au susținut încă de la CompetițIAA 1.