Civic Vox: VOLUNTARIAT LA PĂTRAT

Am dat startul înscrierilor la o nouă ediție a proiectului Civic Vox! 

Prin acest proiect încercăm să dăm voce organizațiilor non-guvernamentale, oferind perspective noi marketingului și comunicării din acest domeniu. ONG-urile participante vor avea posibilitatea să afle de la cele mai importante voci din industrie cum să potențeze generarea de rezultate printr-o organizare mai eficientă, dar mai ales printr-o comunicare fără cusur cu publicul țintă, cu sponsorii și colaboratorii în noul context și nu numai.  

În ediția cu numărul 4, prin „Voluntariat la Pătrat”, ne propunem să maximizăm potențialul ONG-urilor participante. Vrem să aducem „la pătrat” toate eforturile de comunicare și promovare a cauzelor lor, într-un mod axat pe nevoi. 

ONG-urile vor participa la patru workshop-uri

După o analiză a unui formular de nevoi completat de membrii ONG-urilor din întreaga țara am ales și temele pentru patru workshop-uri în cadrul cărora se vor contura idei și bune practici ce vor putea fi puse în practică pentru atingerea obiectivelor fiecărei organizații:

  • Project Management, Leadership, Motivarea Voluntarilor și Structurarea Rolurilor, 
  • PR & Evenimente, Parteneriate Media și Influencers Marketing, 
  • Social Media 
  • Sponsorizări, Relația cu Sponsorul și Atragere de donații

Trainerii care vor susține workshopurile sunt:

  • Diana Pirciu (FRF/Euro 2020),
  • Cristian China Birta (Kooperativa 2.0),
  • Andra Negru & Teodora Bălțatu (Mavericks),
  • Anamaria Hancu (Let’s do it Romania). 

În IAA Young Professionals, “Sharing is caring” e o vorbă care se pune cu adevărat în practică. Cred cu tărie că odată ce atingi un anumit nivel de expertiză într-un domeniu, este natural să împărtășești o parte din cunoștințele tale comunității. Prin CIVIC VOX, încurajăm ONG-urile să iasă din zona de confort și să participe la atelierele pregătite, pentru a descoperi noi metode de comunicare cu publicul, tactici eficiente de planificare și resurse generatoare de rezultate. Astfel, ediția de anul acesta, intitulată sugestiv “Voluntariat la pătrat”, se concentrează pe îmbunătățirea eforturilor de promovare a ONG-urilor și susținerea lor în atingerea unor obiective specifice.” a declarat Sabrina Vlăsceanu Președinte IAA Young Professionals România.

Ediția de anul acesta are o deschidere mai largă, întrucât se va desfășura online în perioada 29 iunie – 2 iulie. Locurile la cele 4 workshop-uri sunt limitate, iar înscrierea se poate face completând acest formular.