ProudYP: Teodor Șerban – sunt un optimist convins

  1. asl pls

Teo sauuuu… Teodor sau băi băiatule, în funcție de cât de tare greșesc ceva. 23 de ani, născut la început de aprilie în Vâlcea, adoptat de București la majorat.

2. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Curiozitatea – sunt un berbec curios, sigur uneori mult prea curios.

Optimismul – clar sunt un optimist convins. Pentru mine până și definitiv&irevocabil mai lasă loc pentru o speranță.

Empatia – pun suflet în absolut tot ce fac, de la un mic proiect pe freelancing până la toate interacțiunile sociale. Chiar dacă uneori e mai mult un defect decât o calitate, îmi place să cred că: with great gifts comes great responsibility *hehe*.

3. Care este principalul tău defect?

 Sigur principalul meu defect trebuie să fie încăpățânarea… Trebuie să fac lucrurile așa cum știu sau cum vreau eu. Sunt suuuper perfecționist și țin la ideile mele; There’s no other way around.

4. Care este motto-ul tău?

Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

5. Care sunt eroii tăi preferați din marcomm?

Eroii sunt cei care și-au pus constant amprenta asupra parcursului meu profesional. Printre ei, cei care au avut cel mai mare impact asupra mea au fost Dragoș Barbu, persoana care m-a motivat să mă autodepășesc continuu, Mădălina Moraru care în facultate m-a hrănit cu multe motive pentru care să iubesc publicitatea, Valentin Văcăruș care mi-a demonstrat că un mindset inside the box nu duce nicăieri dacă nu ești dispus să ieși din sfera de confort pentru a-ți întrece limitele… și Daniel Rogoz, antreprenorul care m-a învățat /the hard way/ să livrez întotdeauna la cel mai înalt nivel.

6. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

Pfff… probabil că pentru această întrebare aș avea un răspuns diferit o dată la câteva luni…

Dar… dacă se cere, se cere.

Din afară ar fi Coca Cola:

În România am o plăcere super nevinovată… so, don’t judge pls.

*Fan declarat pentru toate, dar absolut toate campaniile DIESEL.

7. Ce calități admiri cel mai mult la un Brand Manager?

Din perspectiva mea, un Brand Manager ideal trebuie să fie un mentor, să corecteze acolo unde este nevoie, nu să înlocuiască. Admir un mindset fresh, o gândire out-of-the-box și atunci când au muuuultă răbdare cu juniorii.

8. Ce calități admiri cel mai mult la un om de creație?

Big balls of steel. Ambiția. Regulile au fost inventate pentru a fi alterate iar conceptele au fost create pentru a fi modificate.

Dar sincer, primul răspuns care mi-a venit în cap pentru această întrebare este un citat a lui Piyush Pandey, CCO Worldwide Ogilvy: The more insecure you are about your idea, the less you will share it and the less the possibility for a good idea to become great.

9. Care este super puterea ta?

Simțul umorului. For sure!

Cred cu tărie că suntem atât de prinși în rutina zilnică, aia plină de probleme, încât uităm să zâmbim, uităm să ne bucurăm de lucrurile mici cu care ne surprinde viața. So… a joke a day, keeps the doctor away, right?

10. Ce hobby-uri ai?

Încă de la vreo 8 ani cochetam ușor, dar mai mult costisitor decât sigur, cu fotografia. Mai târziu am trecut-o ca pe o activitate episodică. De ce? Pentru că pe la 12 ani am descoperit motorsportul… #BiggestMistakeOfMyLife. Ghiciți cine este un petrolhead acum?. Urmăresc tot ce ține de F1 & WRC; Rally, Coastă și Drag în România. Also, niciodată nu aș da marea pe munte; cu toate că de câțiva ani mă dau pe placă și-mi testez limitele pe munte.

11. Daca ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Cu toate că nu m-aș vedea să lucrez într-un alt domeniu în afară de marcomm, mi-ar fi plăcut să fiu profesor.

12. Unde ți-ar placea să trăiești și de ce?

Iubesc să călătoresc. Iubesc orașele aglomerate… orașele pline de străduțe înguste și cu oameni agitați. Încerc să mă gândesc la o posibilă tranziție pentru fiecare loc nou pe care îl vizitez. Până acum cred că m-aș adapta cel mai bine în Berlin.

Mi-ar plăcea să trăiesc acolo unde oamenii sunt frumoși, locul contează mai puțin.

13. Ce apreciezi cel mai mult la prietenii / colegii / oamenii din jurul tău?

Cel mai mult apreciez să fie ei în orice situație, nu un personaj conturat de normele societății. Cred cu tărie că: oamenii care ies dintr-un pattern, oricare ar fi el, sunt cei mai speciali.

PS1: Ce melodie ai alege ca soundtrack pentru diminețile tale?

PS2: Instagram sau Facebook – fără care ai rezista o lună?

Facebook, a ajuns un fel de Tony Poptămaș Social Network

PS3: Ce ai făcut cu primul salariu câștigat?

Am plătit căminul, mi-am făcut un abonament la metrou și câteva zile mai târziu deja îi eram dator cu 200 lei unui prieten