ProudYP – Mihaela Duicã – Cat oferi, atat primesti inapoi

1. asl pls

31, F, Bucuresti

2. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Indrazneala. Am facut salturi uriase in cariera: de la educatoare (in timpul facultatii), la om de publicitate (in industria advertisingului) pana la om de comunicare in banking.

Perseverenta. De-a lungul a 12 ani de cariera mi-am dat seama ca atat timp cat imi dedic pentru fiecare lucru pe care il fac, tot atat primesc in schimb. Regula se aplica nu doar in business ? Cat oferi sau cat alegi sa te implici, fix atat primesti inapoi ?

Emotie. Cred ca atunci cand zambim, cand ne simtim bine, cand ne facem treaba cu placere, reusim sa transmitem mai usor.

3. Care este principalul tău defect?

Inca invat puterea lui „NU”. Cateodata, din dorinta de a ajuta, uit sa spun „NU”.

4. Care este motto-ul tău?

„Si cand nu mai pot, mai pot putin”.

Nu ne nastem puternici, asta sa stiti sigur! Puternici ne fac toate incercarile peste care reusim sa trecem. Imi place sa-mi iau energie de la persoanele dragi si sa merg de fiecare data inainte.

5. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

You are more beautiful than you know (Dove)

Cred ca este una dintre cele mai bune si mai emotionante campanii realizate vreodata, prin care Dove incearca sa schimbe perceptia oamenilor, si in special a femeilor, despre frumusete. Pe scurt, 6 femei sunt asezate pe un fotoliu, ascunse de un paravan si sunt rugate de un artist sa-si descrie trasaturile fetei, iar acesta le schiteaza portretul pe masura ce ele povestesc. In final, iese un experiment social care dezvaluie diferentele care exista intre imaginea pe care o avem despre noi insine si cea pe care o au altii despre noi.

 

 

6. Ce calități admiri cel mai mult la un AM / Brand Manager?

As alege cateva cuvinte pentru a descrie un BM pe care il admir: empatic, creativ si rapid.

Provocarea cea mai mare cred ca este cea de a reusi sa empatizeze cu consumatorii brandului, de a se pune efectv in pielea lor, asta pentru ca, de cele mai multe ori avem tendinta de a judeca prin prisma propriilor idei si valori.

7. Ce calități admiri cel mai mult la un om de creație?

Curiozitatea. Admir oamenii curiosi, care au curajul de a incalca reguli, de a sterge totul si de o lua de la capat, de a risca pentru propriile idei. Cred ca drumul curiozitatii poate naste idei inovatoare.

8. Care este super puterea ta?

Intuitia. De cand sunt mama, intuitia ma ajuta mult sa iau decizii rapide.

9. Ce hobby-uri ai?

De vreo 2 ani (de cand cu cel mic), hobby-urile mele au devenit un lux ? Plimbarile in parc ma relaxeaza mult. Insa, daca tot vorbim despre hobby-uri, mi-ar placea sa mai am timp sa creez bijuterii handemade sau sa alerg seara in parc.

10. Daca ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Visez ca intr-o zi sa pot fi trainner in parenting. Iubesc copiii si imi doresc enorm sa pot contribui la o educatie mai buna a lor, cu ajutorul parintilor lor, evident ?

11. Unde ți-ar placea să trăiești?

Grecia.

12. Ce apreciezi cel mai mult la prietenii / colegii / oamenii din jurul tău?

Top 3: sinceritate, simt al umorului si profesionalism.

 

PS1: Primul sau Premii?

Primul, daca atrage dupa el evolutia.

PS2: Care este lungimea perfectă a unui brief?

Degeaba este lung daca nu spune nimic. Prefer un brief scurt, dar clar in mesaj.