ProudYP: Andra Nistor – Do no harm but take no bullshit

  1. asl pls

34, f, Bucuresti.

 

  1. Scurtă poziționare – brand personal – top 3 atribute

Top trei atribute as zice – sinceritatea (cateodata atat de sincera ca s-ar putea sa doara; bine, pe asta brutala o scot atunci cand nu mai merge cu diplomatia), devotamentul (sunt all in pe toate planurile pana in ultimul moment) si curiozitatea (daca as putea sa stiu totul despre absolut orice, cred ca as fi cea mai fericita).

 

  1. Care este principalul tău defect?

E unul nou, pentru ca sunt intr-o continua schimbare. Asa ca principalul si cel mai nou defect este ca nu mai sunt foarte rabdatoare. Nu ma intelege gresit, nu mi-a disparut rabdarea la modul general. Pur si simplu nu mai am rabdare cu lucrurile sau oamenii care nu aduc un plus valoare in viata mea, sau care imi consuma timpul aiurea. Tinand cont ca timpul e singura resursa epuizabila, mi se pare normal sa nu-l irosim aiurea.

 

  1. Care este motto-ul tău?

De fapt am doua. „Do no harm but take no bullshit” si „Si cand nu mai poti, mai poti putin”. Asta spun eu ca e valabil si la maraton si la clatite.

 

  1. Care sunt eroii tăi preferați din marcomm?

Nu am eroi in niciun domeniu. Pur si simplu ii ascult/ citesc/ observ pe toti, cu unii rezonez, cu altii nu. De la unii invat „asa da” iar de la altii invat „asa nu”. Iau informatiile si experientele lor, le adaptez la ceea ce am nevoie si pun in practica ce se potriveste cu planurile mele din momentul respectiv. Privesc cu admiratie si incerc sa invat cat mai mult, dar nu-mi fac chip cioplit 😊.

 

  1. Care este campania ta preferată din RO/ afară?

E complicat aici pentru ca analizez campaniile din diverse unghiuri.  Uite, sa nu faci misto de mine, mi se pare absolut genial ce reusesc cei de la Pornhub sa faca. Am scris despre asta si la mine pe blog. Oamenii astia au niste idei, o subtilitate si o eleganta in a le pune in aplicare, incat daca fac vreodata vreun training de comunicare, eu jur ca ma inscriu. Mi se pare senzational sa fii in stare sa comunici atat de frumos, funny si discret un produs situat la capatul celalalt al elegantei 😊)). Pe blog am pus inclusiv un spot de-ale lor. L-au gandit atat de emotionant, incat dupa ce l-am vazut imi venea sa ma duc si sa salvez puii de panda.

 

  1. Ce calități admiri cel mai mult la un Brand Manager?

Cred ca pasiunea pentru ceea ce face si dragostea pentru produsul sau. Sunt atat de multi care nu inteleg cat de importanta este asocierea omului cu produsul si cat de mult se vede asta in comunicare. Nu cred ca in publicitate/ media/ marketing/ comunicare, lucrurile pot functiona cu sintagma „it’s just a job”. If you’re faking it se va vedea. Se va vedea in comunicare si se va vedea in vanzari.

 

  1. Ce calități admiri cel mai mult la un om de creație?

Sa fie un izvor nesecat de idei. Pentru asta ori trebuie sa fie un geniu innascut, ori sa fie in permanenta informat. Si mai admir modul de comunicare si intelegere cu/al client/clientului. Uite, de opt ani, pe partea de creatie lucrez cu acelasi om. Am fost si colegi, am fost si colaboratori si orice proiect am acum, pe el il sun. Ma cunoaste atat de bine si imi intelege atat de usor brief-urile, incat si daca ii spun ca „as vrea asa… ceva… nu stiu ce ” o sa stie exact ce vreau si o sa vina si cu ceva in plus peste ce i-am cerut.

 

  1. Care este super puterea ta?

Sa mananc fara sa ma ingras. Da, da, stiu, deja ma injura lumea pe tema asta. Dar am mai spus. Eu probabil ca m-am nascut sa mananc.

Lasand gluma la o parte, super puterea de care sunt foarte mandra este adaptabilitatea. Nu degeaba zic astia ca in caz de apocalipsa singurii supravietuitori vor fi capricornii si gandacii.

 

  1. Ce hobby-uri ai?

Nu am hobby-uri din astea stabile de genul „in fiecare iarna merg la ski”. Experimentez mult. La mine absolut orice trebuie sa se muleze pe starea respectiva. Cred ca cel mai mult imi place sa calatoresc. De cand calatoresc citesc mai mult, invat mai multa istorie si geografie, fac mai multe fotografii, descopar lucruri, ma schimb, ma cresc pe mine. In rest, hobby-uri din astea de oameni normali – carti, filme, etc.

 

  1. Daca ai fi făcut altceva, în ce domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Daca as fi facut altceva, probabil acum as fi facut voluntariat pentru vreun ONG prin Africa. Inca nu am renuntat definitiv la ideea asta.

 

  1. Unde ți-ar placea să trăiești și de ce?

Nu m-am gandit niciodata sa plec din Romania. Prin plimbarile de pana acum am ajuns prin cateva locuri care m-au facut sa spun „i could live here” cum ar fi Washington sau Berlin, luand in considerare sa si fac ceva work related. Altfel visez la o insula insorita, departe de viata agitata, unde sa stau sa mananc homari si mango toata ziua. Vedem ce ne mai pregateste viata.

 

  1. Ce apreciezi cel mai mult la prietenii / colegii / oamenii din jurul tău?

Sunt putini oameni care rezista in jurul meu pe durata foarte mare de timp de genul 10/15/20 de ani. Trebuie sa recunosc ca sunt om destul de pretentios. Apreciez lucruri de bun simt, dar care nu sunt foarte simple daca le iei la analizat. Apreciez sinceritatea, ajutorul dezinteresat, simtul umorului, increderea si, nu in ultimul rand, spiritul de echipa. Pe toate planurile. Personal si profesional. Imi place echipa aia in care tragem in aceeasi directie si in care unul nu este mai egal decat celalalt. A, da, era sa uit. Si respectul. Care, din pacate, pare ca incepe sa se piarda undeva pe drum de la un timp.

 

PS1: Care a fost cea mai lunga sedinta la care ai participat?

8 ore. Era un client nou care voia totul de la zero. Am fost cu totii pe aceeasi lungime de unda incat nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul.

PS2: Imposibilul este posibil?

Depinde de cat de mult iti doresti lucrul respectiv.

PS3: Ce ai făcut cu primul salariu câștigat?

Pai, tinand cont ca au fost fix 200 de lei, parca mi-am luat abonament la RATB si am mancat de cateva ori la Mc.

PS4: Salariu mare la agenție mică sau salariu mic la agenție mare?

Am avut si eu perioada in care lucram 24/7 pentru admiratie, laude si salariu mic in agentie mare. Am tinut-o destul de mult pana mi-am dat seama ca laudele si recunoasterea verbala nu-mi platesc chiria. Cred ca toate etapele sunt necesare pentru ca altfel nu ai cum sa stii ce vrei, care iti sunt nevoile, ce ti se potriveste si sa poti face o comparatie. Eu cred ca e bine sa trecem prin toate. Invatam, ne calim, apoi cand ajungem in functiile alea de sus, poate ne comportam cu cei mici asa cum ne-am fi dorit sa se comporte si ceilalti cu noi.