CompetitIAA 8 începe aici

The Festival of Ad Rookies!

Alege-ți echipa şi participă la primul festival dedicat juniorilor din advertising. Poţi câștiga 500 de euro, internship-uri, job-uri şi alte premii.

Eşti un ad rookie şi nu ai experiența unui festival de advertising. Nu-i nimic, te învățăm noi. Deschide-ți caietul, agenda sau laptop-ul, începe lecția despre festival. Participi la ateliere creative și sesiuni de mentorat cu specialiști în domeniu. Astfel, primești sprijin pe parcursul călătoriei tale.

Concret, va trebui să rezolvi împreună cu echipa o provocare de comunicare a unei companii şi câștigi premii, know-how şi faimă.

Studenții care se înscriu până pe 21 octombrie, au câte un zece din oficiu la materia “festival”. La finalul competiției vor ști mai multe despre festivaluri decât toți prietenii lor la un loc. În plus, dacă se fac remarcați de companiile partenere au șansa să li se ofere un internship sau un job.

Înscrie-te acum!

Ce este CompetitIAA?

Un concurs dedicat studenților pasionați de marketing şi de comunicare aflat la a 8-a ediție. Înscrie-te şi tu, rezolvă brieful companiilor participante şi poţi câştiga 500 de euro, internship-uri, job-uri şi alte premii.


Unde are loc?

CompetițiAA8 se va desfășura în paralel în București și în Cluj.

Cine dă brief-ul?

În edițiile anterioare au participat companii de succes din industrii precum IT, Banking, Food&Beverages, etc. Anul acesta, partenerii noștri sunt: BRD, Azuga nepasteurizată, Sykes, Yardi, Eventador, Steelcase și Bombardier.


Ghidul CompetițiIAA8:

The Festival of Ad Rookies este primul festival dedicat juniorilor din advertising.

În competiţie se poate înscrie orice echipă de 3-5 studenţi pasionaţi de marketing şi comunicare. Baby red panda, baby meerkat, baby racoon, baby squirrel şi baby panda vor fi mascote. Fiecare dintre cele cinci oferă câte un beneficiu special echipelor participante. Câte unul de echipă şi doar prin tragere la sorţi.

Pentru participare trebuie mai întâi să completați formularul de înscriere până pe 21 octombrie 2018, 23.59.

Dacă treceți de această etapă, veți afla cât de curând dacă echipa voastră a fost selectată pentru a merge mai departe.

Înscrie-te acum!

Competiţia începe odată cu brieful primit de la una dintre companiile partenere. Împărţirea se face prin tragere la sorţi. Aveţi la dispoziţie două săptămâni să găsiţi o rezolvare demnă de un festival internaţional. La final, va trebui să prezentaţi ideile voastre în faţa juriului. Cea mai bună echipă căştigă 500 euro şi nu numai.

Spor la festival!

Fii sigur că respecți toate regulile jocului și citește termenii și condițiile.